Maturation vs Maceration:
Maturation: مرحله نهایی تولید عطر است. بعد از اضافه کردن الکل، عطر را درون یک محفظه در بسته به مدت چند هفته قرار میدهند تا فعل و انفعالات و واکنشهای شیمیایی(از جمله شکلگیری استال ها یا پایه های Schiff ) کامل شود. بعد از تمام شدن مرحله Maturation گاهی اوقات یک رسوب شکل میگیرد، خصوصا هنگامی که از میزان قابل توجهی مواد طبیعی استفاده شده باشد که بعد از فیلتر کردن آماده ریخته شدن در بطری و بستهبندی است. .
.
.
Maceration: روش استخراج مایع است. هنگامی که از چربی جامد به عنوان حلال استفاده میشود به این فرایند Enfleurage میگویند. برای مثال گلبرگهای شکوفهها را برای استخراج اسانس در بین چربی جامد تحت فشار بسیار زیاد قرار میدهند. فرآیندهای بعدی همانند تولید Absolute است.