تشریح ترکیب “Coumarin”

كومارين (Coumarin) يك تركيب شيميايی معطر است كه از نظر شيميايی در كلاس Benzopyrone ها قرار می گيرد. در حالت عادی يك ماده كريستالی شفاف و بی رنگ است و بطور طبيعی در گياهان گوناگون يافت می شود. به نوعی می توان آن را طعم دهنده غذايی محسوب كرد، طعمی شبيه به وانيل دارد و رايحه آن نيز در دسته روايح شيرين و ملايم قرار می گيرد. كومارين در گياهانی از جمله دانه تونكا، اسطوخودوس، شيرين بيان، توت فرنگی، زردآلو، گيلاس، دارچين و شبدر يافت می شود.
كومارين در نرم كننده ها به عنوان خوشبو كننده استفاده می شود درحاليكه عملكرد اصلی آن در عطر، تقويت رايحه اصلی است. اين تركيب در نسبت های خيلی كم با ساير مواد تشكيل دهنده عطر مخلوط می شود كه نتيجه آن، ماندگاری بهتر رايحه توليدی است. اگرچه كومارين معطر است اما به دليل تركيب درصد پايين بر روی رايحه تاثيری نداشته و مهم ترين اثر آن كمك به ماندگاری بهتر عطر است.


آخرین دیدگاه کاربران

ثبت ، نظرات کاربران